SiberTR.Net

SiberTR IRC Sunucusu yılların getirdiği bilgi ve birikim ile yayına geçmiş bir platformdur. Kullanıcılara adaletli, hoşgörülü, seviyeli ve cana yakın bir ortam sunmak tek amacımızdır. Ve bu amak uğrunda uğraşmaktayız. Günümüzde var olan diğer sunucuların bir çoğuna göre farkımız, amaçlarımızın kelimelerde, cümlelerde kalmamasıdır. SiberTR, amaçları olan bir projedir ve amaçlarına ulaşabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz.

Masaüstü, Tablet ve istediğin her cihaza direk indir

Sohbet Giriş
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.
sohbet odaları

Sohbet Odaları

Sohbet ve chat odaları.

canlı sohbet

Mobil Sohbet

Kesintisiz her cihazdan sohbet.

mobil sohbet

Yeni Dostlar

Dostlar, arkadaşlar edinin.

turkey

Türkiye'nin Siber Dünyası

Dünya'nın ve Türkiye'nin en iyi Siber sohbet ve chat sitesi.

sohbet arkadaş
kız

SiberTR.Net

Bu sayfada, siz irc kullanıcılarımıza mümkün oldukça sunucumuzun bilgilerini, yaşanan gelişmeleri samimiyetle aktarmaya çalışacağız. SiberTR IRC kullanıcısı olmak farklıdır. Farklıdır, çünkü diğer birçok sunucuda uygulanan anlamsız putlar SiberTR'de mevcut değildir. SiberTR, kullanıcılarına önem verir ve kullanıcıları ile bir yerlere geldiğini, onlarlada daha ileriye gideceğini bilir. Hiçbir zaman mükemmeliz demiyoruz, hiçbir zaman en iyisiyiz demiyoruz. Tabiki bizlerinde hataları var ve olacak. Fakat bizim farkımız, hatalarımızdan sonuç çıkartmamız ve çıkarttığımız sonucla hareket edip daha iyisini, daha güzelini, daha başarılısını yapabilme isteğimizdir.

SiberTR.Net

Sunucumuz üzerinde T.C. Yasalarına ve Atatürk İlkelerine aykırı davranışlara kesinlikle izin vermemekteyiz. SiberTR IRC Sunucusunda elimizden geldikçe adaletli bir yönetim, seviyeli ve içten bir ortam tek temennimizdir. Bunun için uğraşıyor, bunun için çabalıyoruz. Bizi bu yolumuzda yalnız bırakmayan siz değerli kullanıcılarımıza teşekkürler. Saygılarımızla, SiberTR IRC Yönetim Kadrosu

yukarı